מתכון לרביולי גבינה ופטריות ברוטב עגבניות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רביולי ברוטב עגבניות וירקות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לרביולי גבינה ופטריות ברוטב עגבניות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

  • מחבת רחבה

 

חומרים:

  • 1 שקית רביולי גבינה ופטריות שופרסל
  • 10 עגבניות שרי אורגני גרין
  • 10 פטריות קטנות חתוכות לרבעים
  • 1 כפית אורגנו שופרסל
  • 4 כפות שמן זית שופרסל
  • 1 בקבוק רוטב עגבניות לפסטה עם שום ואורגנו שופרסל
  • 1 כפית מלח שופרסל שטוחה
  • 1/4 כוס מים להגשה: גבעולי עלי בזיליקום שופרסל  ללא העלים
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת רחבה מניחים את שמן הזית, הפטריות והתבלינים ומערבבים.
  2. מוסיפים את רוטב הפסטה והמים ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים את הרביולי ואת עגבניות השרי, כשהן שלמות ומבשלים בין - 7 ל - 10 דקות.
  4. מניחים את עלי הבזיליקום ומגרדים מעל את גבינת הפרמז'ן.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס