

מתכון לרביולי גבינה ופטריות ברוטב עגבניות
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 30 דקות
- מספר מנות: 4
אביזרים:
- מחבת רחבה
חומרים:
- 1 שקית רביולי גבינה ופטריות שופרסל
- 10 עגבניות שרי אורגני גרין
- 10 פטריות קטנות חתוכות לרבעים
- 1 כפית אורגנו שופרסל
- 4 כפות שמן זית שופרסל
- 1 בקבוק רוטב עגבניות לפסטה עם שום ואורגנו שופרסל
- 1 כפית מלח שופרסל שטוחה
- 1/4 כוס מים להגשה: גבעולי עלי בזיליקום שופרסל ללא העלים
- 100 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל
אופן ההכנה:
- במחבת רחבה מניחים את שמן הזית, הפטריות והתבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את רוטב הפסטה והמים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הרביולי ואת עגבניות השרי, כשהן שלמות ומבשלים בין - 7 ל - 10 דקות.
- מניחים את עלי הבזיליקום ומגרדים מעל את גבינת הפרמז'ן.
בתאבון!