דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קרפצ'יו סלק

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לקרפצ'יו סלק

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מספר מנות: 3

אביזרים:

צלחת הגשה שטוחה

מנדולינה

 

חומרים:

2 סלק אדום מקולף ומבושל שופרסל 

100 גרם שקדים קלופים שופרסל 

1/2 כוס גרעיני רימון

 

לרוטב:

2 כפות חומץ בלסמי ממודנה שופרסל

5 כפות שמן זית שופרסל

1 כף דבש טבעי שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

1/2 כפית מלח שופרסל

3 כפות מיץ לימון שופרסל

1 כף עלי קורנית (טימין) שופרסל – טרי

 

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הסלק לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה.
  2. בקערית מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  3. על צלחת שטוחה מסדרים את עלי הסלק ושופכים מעליהם את הרוטב.
  4. פורסים את השקדים ומפזרים אותם על הסלק.
  5. מפזרים על הכול את גרעיני הרימון.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

והרי הודעה: מותר להשתמש בקונדישנר!

בניגוד לשמועות, זה לגמרי בסדר להשתמש במרכך

רק לא למרוח אותו על השורשים של השיער ובטח שלא על הקרקפת. ההמלצה היא להתחיל מהנחה על הקצוות ולטפס עם החומר כלפי מעלה עד 2-3 ס"מ לפני השורשים.