דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קריספי צ'יקן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לכנפי עוף מצופות בתנור

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 35 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:
תבנית אפייה שטוחה
נייר אפייה
קערות ערבוב

מצרכים:
1 קילו כנפיים טריות שופרסל
2 כוסות פירורי לחם מוזהבים שופרסל
2 ביצים שופרסל
1 כוס קורנפלור שופרסל
1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל
4 כפות שומשום שופרסל
1 כפית שום גבישי במיכל שופרסל
1 תרסיס שמן קנולה מזוכך שופרסל

להגשה:
1/4 כוס מיונז אמיתי שופרסל
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל

אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את פירורי הלחם עם השומשום, הפפריקה המתוקה והשום הגבישי.
2. בקערה טורפים את הביצים.
3. בקערה מניחים את הקורנפלור.
4. את הכנפיים עוטפים בקורנפלור, טובלים בביצים הטרופות ומצפים בפירורי הלחם המתובלים.
5. מניחים את הכנפיים בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה ומרססים בתרסיס שמן הקנולה.
6. אופים בתנור עד להשחמה (כ-25 דקות) בחום של 200 מעלות.
7. מגישים לצד המיונז ורוטב הצ'ילי המתוק.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס