קרייזי מאנץ`: פופקורן מתובל - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קרייזי מאנץ'

תמונה גרסת הדפסה

פופקורן מתובל

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 3 - 4

אביזרים:

  • תבנית אפייה

 

חומרים:

  • 1 שקית פופקורן למיקרוגל שופרסל
  • 2 כפיות שום גבישי שופרסל
  • 1 כפית פפריקה שופרסל
  • 1/2 כפית מלח שופרסל
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל מגוררת דק
  • 60 גרם חמאה הולנדית שופרסל מומסת

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את שקית הפופקורן בהתאם להוראות יצרן.
  2. מעבירים את הפופקורן המוכן לקערה.
  3. מערבבים את החמאה המומסת ושופכים מעל הפופקורן, מערבבים היטב ומשטחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  4. מפזרים מעל את גבינת הפרמז'ן המגוררת ומכניסים לתנור ל-10 דקות בחום של 180 מעלות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס