דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קרואסון גבינה

תמונה גרסת הדפסה

קרואסון גבינה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 40

אביזרים:

קערה

תבנית אפייה

נייר אפייה

 

מצרכים:

לקרואסון:

1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גרם)

100 גרם גבינה פרמז'ן 27% שופרסל - מגוררת

100 גרם גבינת קשקבל - מגוררת

200 גרם חמאה - מומסת

3 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל - שטוחה

1 שקית אבקת אפייה שופרסל

 

לציפוי:

1 ביצה שופרסל  

1 שקית שומשום שופרסל

 

אופן ההכנה:

לקרואסון:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי הקרואסון ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. על משטח מקומח (לפי הצורך) מרדדים את הבצק.
  3. חותכים את הבצק למשולשים קטנים.
  4. מגלגלים כל משולש מן הצד הרחב לכדי יצירת קרואסונים קטנים.
  5. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הקרואסונים.

לציפוי:

  1. בקערה טורפים את הביצה.
  2. מברישים את הקרואסונים בביצה הטרופה ומפזרים את השומשום.
  3. מעבירים לתנור אופים בחום של 180-200 מעלות במשך כחצי שעה (או עד שהקרואסונים משחימים).

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

סובלת מנשירה? תאכלי משהו

או: עוד סיבה לא לעשות דיאטה קיצונית

חוסרים תזונתיים הם אחת הסיבות לנשירת שיער. אז מה שווה אם ירדת בזמן קצר עשרה קילו אם זה בא גם עם הידלדלות השיער? בנוסף יש להקפיד על צריכה מספקת של חלבון.

והרי הודעה: מותר להשתמש בקונדישנר!

בניגוד לשמועות, זה לגמרי בסדר להשתמש במרכך

רק לא למרוח אותו על השורשים של השיער ובטח שלא על הקרקפת. ההמלצה היא להתחיל מהנחה על הקצוות ולטפס עם החומר כלפי מעלה עד 2-3 ס"מ לפני השורשים.

קרם הגנה נגד חום

משתמשת בפן, מחליק, מסלסל? זה הטיפ בשבילך

המכשירים החשמליים שעוזרים לנו כל כך הרבה בסידור ועיצוב השיער שלנו גם עלולים לפגוע בו, בעיקר בגלל החום שלהם. אבל אל דאגה, מריחת קרם ייעודי לפני השימוש מונעת את הנזקים.