קציצות פראסה ובשר
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קציצות פראסה ובשר

תמונה גרסת הדפסה

קציצות פראסה ובשר

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 18

אביזרים:

קערת ערבוב

מחבת עמוקה

נייר סופג

סיר קטן עמוק

 

מצרכים:

לקציצות:

1/2 קילו בשר צוואר טרי חלק אנגוס שופרסל – טחון

2 יחידות כרישה - חתוכות לטבעות, מבושלות ומסוננות

1 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

1 ביצה שופרסל

1/4 כוס קמח מצה

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כפית אבקת אפייה שופרסל

 

לטיגון:

1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

להגשה:

1 לימון

 

אופן ההכנה:

לקציצות:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
  2. יוצרים מן המסה קציצות שטוחות מעט.

לטיגון:

  1. במחבת מניחים את שמן הקנולה עבור טיגון חצי עמוק ומחממים.
  2. מניחים את הקציצות בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
  3. מניחים את הקציצות על נייר סופג.

להגשה:

  1. מקשטים בפרוסת הלימון ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס