דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קעריות גבינה

קעריות גבינה

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

תבנית אפייה

נייר אפייה

2 קעריות קטנות ועמוקות

מחבת

 

מצרכים:

2 חבילות גבינה גאודה פרוסה שופרסל - מגוררות

100 גרם גבינה פרמז'ן 27% שופרסל - מגוררת

2 סלסלות פטריות שמפניון שופרסל - חתוכות לקוביות

2 כפות פסטו איטלקי שופרסל

4 כפות צנוברים קלופים שופרסל - קלויים

5 עגבניות שרי וויטני שופרסל - חתוכות לרבעים

2 כפות עלי נענע שופרסל - קטנים וללא הגבעול

1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1/2 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערית מניחים את גבינת הגאודה עם גבינת הפרמז'ן ומערבבים.
  2. יוצרים מן התערובת שני עיגולים שטוחים ומניחים בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במשך כ- 8 דקות, עד שהגבינה נמסה והופכת זהובה.
  4. מוציאים מן התנור וממתינים להתגבשות של הגבינה כ- 2-3 דקות.
  5. על קערה הפוכה מניחים את טוויל הגבינה עד להתמצקות הגבינה.
  6. במחבת מניחים את 4 כפות הצנוברים וקולים מעט.
  7. מוסיפים למחבת את הפטריות והפסטו ומטגנים במשך כ- 4 דקות.
  8. מסירים מן האש ומצננים מעט את התערובת.
  9. מוסיפים את עגבניות השרי, הפלפל השחור והמלח ומערבבים.
  10. בתוך כל קערית גבינה מניחים מעט מתערובת הפטריות והעגבניות.
  11. מקשטים עם הצנוברים הקלויים ועלי הנענע מעל ומגישים.

 

 

לא כדאי לפספס

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.