מתכון לשבועות: קנלוני ממולא גבינות ברוטב פטריות ועגבניות שרי - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קנלוני ממולא גבינות ברוטב פטריות ועגבניות שרי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לקנלוני ממולא גבינות ברוטב פטריות ועגבניות שרי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4-5 מנות

אביזרים:

תבנית עמוקה לאפייה

קערת ערבוב

שקית זילוף

 

מצרכים:

לרוטב:

2 כוסות פטריות שמפיניון קצוצות

1 בצל גדול קצוץ

3 כפות שמן זית פרמיום שופרסל

1 כפית מלח דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

2 מיכלים שמנת לבישול 15% שופרסל

1 כוס חלב 3% שופרסל

200 גרם פרמזן מגורר

למלית:

300 גרם ריקוטה

1 כפית מלח דק שופרסל

4 כפות בזיליקום שופרסל קצוץ דק

להרכבה:

1 חבילת פסטה קנלוני שופרסל

2 כוסות עגבניות שרי חצויות

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים שמן זית בצלים ופטריות, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים מלח ופלפל. מסירים מהאש.
  2. מערבבים את מרכיבי המלית ומעבירים לשקית זילוף.
  3. ממלאים את צינורות הקנלוני.
  4. מערבבים בקערה את הפטריות המטוגנות, השמנת לבישול והחלב.
  5. מניחים בתבנית מחצית מהבלילה ומסדרים את הקנלוני.
  6. שופכים מעל את יתרת הרוטב ומפזרים פרמזן. מסדרים את עגבניות השרי בין הקנלוני ומכניסים לתנור ל- 35 דקות בחום של 180 מעלות.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס