דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קוביות סלמון עם סויה ודבש

קוביות סלמון עם סויה ודבש

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

קערה

מחבת

 

מצרכים:

500 גרם פילה דג סלמון טרי שופרסל - חתוך לקוביות בינוניות

3 שיני שום שופרסל - קצוצות

1 פלפל צ'ילי - קצוץ

1/2 כוס רוטב סויה לבישול שופרסל

1/2 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

1 כף חומץ אורז

3 כפות דבש טבעי שופרסל

3 כפות שומשום שופרסל

1/2 כף שמן שומשום

 

להגשה:

1 בצל ירוק - פרוס לטבעות דקות

1/2 פלפל צ'ילי - פרוס לטבעות דקות

2 כפות שומשום שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את שמן השומשום עם השום, הצ'ילי, הג'ינג'ר, המלח, חומץ האורז והסויה ומערבבים.
  2. מוסיפים את קוביות הסלמון, מערבבים ומעבירים למקרר למשך כ-30 דקות.
  3. לאחר 30 דקות, מחממים מחבת ומוסיפים לה את הנוזלים המשרה בו נח הסלמון.
  4. כאשר הנוזלים רותחים מוסיפים את השומשום, הדבש ואת קוביות הסלמון.
  5. מבשלים עד לצמצום הנוזלים.
  6. מגישים עם הבצל ירוק, הצ'ילי והשומשום מעל.        

                                                 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.