דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קוביות חזה עוף וקבנוס עם פסטה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות עם חזה עוף וקבנוס

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

סיר סוטאז' סכין

 

חומרים:

500 גרם פרפר של חזה עוף חתוך לקוביות

1 חבילת פטוצ'יני שופרסל

2 חבילות קבנוס שופרסל פרוסים לעיגולים

2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים לטבעות

1 רוטב עגבניות לפסטה עם בזיליקום שופרסל

1 כף פפריקה חריפה שופרסל

1 חבילת עגבניות שרי אורגני גרין

1 בצל קצוץ

1 כפית מלח שופרסל

1 כפית כמון שופרסל

1/2 חבילת עלי בזיליקום שופרסל  קצוצים גס

שמן זית שופרסל

2 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

  1. לסיר רחב מוסיפים 6 כפות שמן זית, פלפל חריף ובצל קצוץ ומטגנים במשך 3 דקות.
  2. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך כ – 5 דקות נוספות.
  3. מוסיפים מלח, פפריקה, כמון, את עיגולי הקבנוס ואת עגבניות השרי ומערבבים 3 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את הרוטב לפסטה ו- 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפטוצ'יני ועלי הבזיליקום. מנמיכים את האש ומערבבים (אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס מים).
  5. מבשלים כ- 20 דקות , תוך כדי ערבוב ומגישים חם.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס