קוביות בורקס תרד וגבינה - שופרסל מגזין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קוביות בורקס עם תרד וגבינות

תמונה גרסת הדפסה

בורקס תרד וגבינה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 12-18

אביזרים:

מחבת

קערת ערבוב

תבנית אפייה

נייר אפייה

סכין חדה/גלגלת פיצה

מברשת להברשה

 

מצרכים:

1 חבילת בצק עלים מרודד מוקפא שופרסל

 

למלית:

1 חבילת עלי תרד בייבי שטופים שופרסל - קצוצים

1 בצל - קצוץ

2 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1/4 כוס קמח תופח מנופה זיפר שופרסל

1 כפית כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

200 גרם גבינת גאודה שופרסל - מגוררת

100 גרם גבינה בולגרית - מפוררת

 

לציפוי:

1 ביצה שופרסל

1 כוס שומשום שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים את שמן הזית עם הבצל ועלי התרד הקצוצים.
  2. מטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות, מסירים מן האש ומצננים.
  3. מוסיפים את הגבינות, הקמח התופח, המלח והפלפל השחור.
  4. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה משטחים מחצית מבצק העלים.
  5. מורחים את המלית ומכסים במחצית השנייה של בצק העלים.
  6. טורפים את הביצה.
  7. בעזרת מברשת מברישים את קוביות הבורקס.
  8. מפזרים את השומשום.
  9. בעזרת סכין חדה יוצרים קוביות מן הבצק.
  10. מעבירים לתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות.
  11. לאחר האפייה חוזרים על החיתוכים ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס