

מתכון לקציצות קבב פטריות טבעוניות
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 60 דקות
- מספר מנות: 12
אביזרים:
- תבנית אפייה
- מעבד מזון
- מחבת
מצרכים:
- 1 כוס פתיתי שיבולת שועל שופרסל
- 2 כוסות פטריות פורטובלו
- 1 כוס גרגירי חומוס שלמים שופרסל
- 1 כוס אגוזי קשיו קלופים שופרסל
- 1 בצל
- 3 כפות טחינה אורגנית גרין שופרסל
- 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
- 1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל
- 1/2 כף בהרט שופרסל
- 3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
- 1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל
- 1 בקבוק תרסיס שמן קנולה מזוכך שופרסל
אופן ההכנה:
- קוצצים את פטריות הפורטבלו, הבצל, והפטרוזיליה.
- במחבת מניחים את שמן הזית, הבצלים הקצוצים והפטריות ומטגנים במשך כ-5 דקות.
- מניחים להצטננות קלה.
- במעבד מזון טוחנים את אגוזי הקשיו וגרגירי החומוס.
- מוסיפים את הפטריות והבצל המטוגנים ואת הפטרוזיליה וטוחנים יחד.
- מעבירים לקערה ומוסיפים את הטחינה, התבלינים ואת שיבולת השועל.
- מניחים בצד למנוחה של 20 דקות.
- לאחר 20 דקות, יוצרים קבבים עגולים או ארוכים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
- מצפים בתרסיס השמן ואופים במשך כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
בתאבון!