דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קבב מבשר אנגוס עם עשבי תיבול

מתכון לקבב ביתי

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 4

חומרים (עבור 5-6 מנות):

1 ק"ג בשר טחון (מצלעות וצוואר אנגוס)

2 בצלים בגודל בינוני, קצוצים דק

צרור פטרוזיליה, קצוץ דק

1 חבילת פיסטוק חלבי קלוי שופרסל קצוצים דק

1 כפית מלח שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

1 כפית בהרט שופרסל

 

להגשה:

טחינה גולמית שופרסל

 

 אופן ההכנה:

  1. שמים את הבשר בקערה, מוסיפים את הבצל, חופן פיסטוקים והתבלינים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. כדי לבדוק את התיבול - מכינים קבב ניסיון במחבת. טועמים אותו ומוסיפים לתערובת מלח או פלפל בהתאם.
  3. יוצרים כדורים של כ-60 גרם בערך, ומעבדים לצורת הקבב הרצויה: אפשר לשטח לצורה דומה להמבורגר, או לעצב בעזרת הידיים לצורת קבב מאורך.
  4. צולים על האש או במחבת פסים לוהטת 2-3 דקות מכל צד.
  5. מעבירים לצלחת עם עשבי תיבול שאוהבים ומזלפים מעל טחינה גולמית.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס