דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קבב בורי ועשבי תיבול

קבב בורי ועשבי תיבול

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

מחבת גדולה נון סטיק

 

מצרכים:

לרוטב:

4 עגבניות

2 פלפל ירוק

2 שיני שום שופרסל - כתושות

3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כפית מלח בישול גס שופרסל

1/4 כוס קוביות לימון – קצוצות

 

לקבב הדג:

2 חבילות פילה בורי טרי (4 דגי בורי) - קצוצים דק

1/2 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה

1 כפית מלח בישול גס שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 ביצה שופרסל

3 כפות קמח מצה

2 בצלים ירוקים - קצוצים דק

1 כף פפריקה מתוקה שופרסל

1 כף שמן זית פרימיום שופרסל - לשימון המחבת

 

להגשה:

2 רבעי לימון

 

אופן ההכנה:

  1. על הפלאנצ'ה צולים את העגבניות ואת הפלפל החריף ולאחר מכן קוצצים אותן.
  2. לקערה מוסיפים את כל מרכיבי הקבב, לשים היטב ומכניסים לקירור למשך חצי שעה.
  3. לאחר חצי שעה מוציאים את הבשר מן הקירור ויוצרים קבבים.
  4. במחבת נון סטיק מחממים שמן זית.
  5. מניחים את הקבבים וצולים כ- 3 דקות מכל צד.
  6. בקערה מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
  7. מוסיפים את הקבבים לרוטב ומגישים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.