צוואר בקר עם זיתים, עגבניות ופלפל חריף
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

צוואר בקר עם זיתים, עגבניות ופלפל חריף

תמונה גרסת הדפסה

צוואר בקר עם זיתים, עגבניות ופלפל חריף

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 120 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

סוטאז' רחב ועמוק מעט

 

מצרכים:

1 קילו צוואר בשר בקר טרי עם עצם שופרסל - חתוך לחתיכות  בינוניות/לפרוסות

1 קופסת חרוזי זיתים ירוקים שופרסל

2 פלפל חריף אדום

1 קופסת עגבניות מרוסקות שופרסל

5 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל

7 שיני שום שופרסל - פרוסות

1 בצל - קצוץ

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כף כמון טחון במיכל שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

1 כף כורכום טחון במיכל שופרסל

מים לכיסוי הבשר

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר רחב מניחים את שמן הקנולה עם הבצל הקצוף ופרוסות שיני השום ומטגנים במשך כ-2 דקות.
  2. מוסיפים את חתיכות הבשר ומטגנים מכל הצדדים.
  3. מוסיפים העגבניות המרוסקות, הכורכום, הפפריקה, הכמון, הפלפל השחור והזיתים (מומלץ למעוך מעט את הזיתים בעזרת היד ליצירת מראה "מבוקע").
  4. מסדרים את הפלפלים החריפים משני צדי הסיר.
  5. מכסים במים עד לכיסוי התבשיל.
  6. מבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי במשך כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהבשר רך (ניתן להוסיף כוס מים אחת במהלך הבישול לפי הצורך).

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס