פתיתים ללא גלוטן עם ירקות ברוטב פסטה עגבניות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פתיתים ללא גלוטן עם רוטב וירקות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפתיתים ברוטב פסטה עגבניות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4 מנות

אביזרים:

סיר סוטאז'

כף עץ

 

מצרכים:

1 שקית פתיתים ללא גלוטן שופרסל

1 בצל קטן קצוץ

4 כפות שמן זית שופרסל פרמיום

1 רוטב פסטה בזיליקום אורגני גרין

1/2 שקית אפונה קפואה עדינה שופרסל

1 שקית גזר מגורר שופרסל 

1 כפית מלח דק שופרסל 

1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל

1 כף פפריקה מתוקה

מים רותחים עד לכיסוי של 2 ס"מ מעל התבשיל

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ופתיתים, מטגנים תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות.
  2. מוסיפים בצל, ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב 3 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את התבלינים היבשים ואת הגזר והאפונה, מערבבים ומים רותחים.
  4. מביאים לרתיחה, מוסיפים רוטב, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בכיסוי כ- 20 דקות.
  5. משאירים את הסיר מכוסה ללא הלהבה כ- 5 דקות נוספות, מערבבים ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס