מתכון לפשטידת רביולי תרד וגבינות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פשטידת רביולי תרד

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפשטידת רביולי תרד וגבינות

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

  • תבנית מלבנית מרובעת - רצוי פיירקס
  • קערה לערבוב מטריפה ידנית

 

חומרים:

  • 1 חבילת רביולי גבינה ותרד שופרסל
  • 1 חבילת עלי תרד שטופים שופרסל טחון
  • 4 ביצים שופרסל
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 1 כוס גבינה צהובה מגוררת שופרסל
  • 1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
  • 1 כפית מלח שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל
  • שמן זית שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. משמנים תבנית מלבנית או מרובעת ומצפים אותה ברביולי התרד.
  2. טורפים בקערה את הביצים עם השמנת, הגבינה הלבנה, עלי התרד והתבלינים.
  3. מוסיפים את הגבינה הצהובה המגוררת ושופכים בזהירות לתבנית המרופדת רביולי תרד.
  4. אופים בחום של 180 מעלות כ-35 דקות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס