מתכון לפשטידת קישואים בצל וגבינה קלה להכנה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פשטידת קישואים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפשטידת קישואים בצל וגבינה קלה להכנה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

תבנית אפייה או מנג'טים קשיחים

קערת ערבוב

מחבת

נייר אפייה

 

מצרכים:

5 קישואים - מגוררים גס וסחוטים מנוזלים

1 בצל - גדול

5 ביצים שופרסל

250 גרם גבינה לבנה

1/2 כוס קמח תופח מנופה שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים את הבצל עם 1 כפית שמן ומטגנים עד להזהבה.
  2. בקערה מניחים את הקישואים, המלח, הביצים, הבצל מטוגן והגבינה הלבנה ומערבבים.
  3. מוסיפים את הקמח תופח ומערבבים.
  4. משמנים קלות תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.
  5. מעבירים את המסה לתבנית האפייה (או למנג'טים קשיחים ליצירת מנות אישיות).
  6. מעבירים את התבנית לתנור ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות, עד להשחמה.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס