דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פרלין טחינה של שני קידר

מתכון לפרלין טחינה של שני קידר

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

סיר וקערה לבן מארי

מטרפה

לקקן

תבנית לפרלינים מסיליקון

כוס מדידה

 

מצרכים:

100 גרם טחינה גולמית שופרסל

16 גרם חמאת קקאו

32 גרם שוקולד לבן שוויצרי שופרסל

80 גרם שוקולד חלב שוויצרי שופרסל

1/4 כפית קליפת לימן מגוררת

1/4 כפית מלח מטבח מעולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בבן מארי מניחים את חמאת הקקאו עם השוקולד הלבן ושוקולד החלב וממיסים.
  2. מורידים את הקרם מן האש ומוסיפים את הטחינה, גרידת הלימון והמלח הגס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית פרלינים מסיליקון.
  4. מעבירים להקפאה במקפיא למשך כ- 4 שעות לפחות.

* באן מרי הינה שיטת המסה בה ממיסים שוקולד על ידי הנחתו בקערה שמונחת על גבי סיר עם מים

   רותחים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס