מתכון לפרגיות במחבת עם פטריות וברוקולי ברוטב צ'ילי - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פרגית צלויה עם ברוקולי ופטריות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפרגיות במחבת ברוטב צ'ילי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 25 דקות
  • מספר מנות: 3

אביזרים:

  • מחבת רחבה
  • מלקחיים

 

חומרים:

  • 3 חתיכות פרגית - ללא העור
  • 6 פטריות חתוכות לחצאים
  • 1 כוס ברוקולי קפוא שופרסל
  • 4 כפות רוטב סויה שופרסל
  • 2 כפות שום גבישי שופרסל
  • 3 כפות שמן זית שופרסל
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל
  • 1 כפית מלח שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל
  • 1 כף פפריקה מתוקה מרוקאית שופרסל
  • 1 כפית כמון שופרסל
  • 1/2 כוס מים

 

אופן ההכנה:

  1. בצלחת רחבה מערבבים את התבלינים היבשים.
  2. במחבת רחבה מניחים את שמן הזית ומחממים מעט.
  3. מצפים את הפרגיות היבשות בתערובת התבלינים ומניחים במחבת.
  4. צולים 5 דקות מכל צד ומוסיפים את הברוקולי, הפטריות, הסויה והצ'ילי.
  5. מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים עד לצמצום הנוזלים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס