דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פרגיות על האש

מתכון לפרגיות על האש במרינדה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

מלקחיים

מנגל או פלנצ'ה

2 קערות ערבוב

 

מצרכים:

1 קילו פרגיות פרימיום שופרסל

 

למרינדה הפיקנטית:

1 פלפל ירוק חריף - קצוץ דק עד כתוש

2 כפות פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

2 שיני שום שופרסל - כתושות

1 כף זרעי כוסברה - כתושים

3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

3 כפות קורנית (טימין) שופרסל – העלים בלבד

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל

 

למרינדה בתיבול מתקתק:

3 כפות קטשופ אורגני גרין שופרסל

3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

2 שיני שום שופרסל - כתושות

1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

3 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל

3 כפות סילאן לחיץ שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי המרינדה הפיקנטית ומערבבים.
  2. בקערה נפרדת מניחים את כל מרכיבי המרינדה בתיבול מתקתק ומערבבים.
  3. מחלקים את קילו הפרגיות לשניים.
  4. מניחים חצי מכמות הפרגיות בקערת התיבול הפיקנטי, מערבבים ומניחים למנוחה במקרר במשך כשעה לפחות לשם ספיגת טעמים (ניתן להכין לילה לפני ולשמור במקרר).
  5. מניחים את יתרת הפרגיות בקערת התיבול המתקתק, מערבבים ומניחים למנוחה במשך כשעה לפחות לשם ספיגת טעמים (ניתן להכין לילה לפני ולשמור במקרר)..
  6. מוציאים מקירור ומניחים על המנגל / הפלנצ'ה.
  7. צולים במשך כ- 5 דקות מכל צד עד השחמה ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.