דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטת בולונז קלאסית

פסטת בולונז קלאסית

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 3

מצרכים:

1 חבילת פסטה מאפלדה פרימיום שופרסל

500 גרם בשר צלעות טרי חלק אנגוס שופרסל - טחון

1/2 כוס בזיליקום שופרסל - קצוץ

5 שיני שום שופרסל - קצוצות

1 כף פפריקה מתוקה שופרסל

4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 בצל - קצוץ

1 קופסה עגבניות מרוסקות שופרסל

1 כפית מלח שולחן דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כף סילאן שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים את שמן הזית והבצל ומטגנים כ-4 דקות.
  2. מוסיפים את השום, התבלינים היבשים ואת הבשר.
  3. מערבבים ומפוררים את הבשר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, כף סילאן ואת הבזיליקום הקצוץ. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
  4. מבשלים את הפסטה ומסננים.
  5. מוסיפים את הפסטה למחבת, מבשלים במשך דקה-שתיים נוספות ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס