דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטת בולונז קלאסית

פסטת בולונז קלאסית

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 3

מצרכים:

1 חבילת פסטה מאפלדה פרימיום שופרסל

500 גרם בשר צלעות טרי חלק אנגוס שופרסל - טחון

1/2 כוס בזיליקום שופרסל - קצוץ

5 שיני שום שופרסל - קצוצות

1 כף פפריקה מתוקה שופרסל

4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 בצל - קצוץ

1 קופסה עגבניות מרוסקות שופרסל

1 כפית מלח שולחן דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כף סילאן שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים את שמן הזית והבצל ומטגנים כ-4 דקות.
  2. מוסיפים את השום, התבלינים היבשים ואת הבשר.
  3. מערבבים ומפוררים את הבשר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, כף סילאן ואת הבזיליקום הקצוץ. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
  4. מבשלים את הפסטה ומסננים.
  5. מוסיפים את הפסטה למחבת, מבשלים במשך דקה-שתיים נוספות ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אנטי אייג'ינג

מתי מתחילים?

תכשירי האנטי אייג'ינג מסייעים בהאטה של תהליכי ההזדקנות של העור, ולכן מומלץ להתחיל להשתמש בהם עוד לפני הופעת הסימנים החיצוניים, כבר בשנות העשרים, אז מתחיל תהליך הזדקנות העור.