פסטל דה נאטה
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטל דה נאטה

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 20 יחידות

אביזרים:  

תבנית שקעים ממתכת

קורצן עגול גדול

סיר לבישול

מטרפה

מצקת

 

מצרכים:

לבסיס:

חבילת בצק עלים שהופשר לילה במקרר

 

למלית:

1/2 ליטר + 1/2 כוס חלב 3% שופרסל

1 מיכל שמנת עמידה להקצפה 38% שופרסל

3/4 כוס סוכר לבן שופרסל

4 חלמונים מביצים L שופרסל

4 כפות קורנפלור שופרסל

 

להגשה:

אבקת סוכר שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מחממים 1/2 ליטר חלב ושמנת.
  2. בקערה מערבבים חלמונים עם סוכר.
  3. בקערית נפרדת מערבבים קורנפלור עם 1/2 כוס חלב. מוסיפים לקערת החלמונים.
  4. בעזרת מצקת יוצקים מהסיר אל קערת החלמונים וטורפים היטב בעזרת מטרפה (השוואת טמפרטורות).
  5. מחזירים את מסת החלבונים את הסיר וממשיכים לערבב עד להסמכה.
  6. קורצים עיגולים בבצק העלים ומניחים בשקעים של תבנית השקעים.
  7. ממלאים כל שקע במלית.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 20-25 דקות עד שהחלק העליון משחים ונחרך.
  9. מגישים עם מעט אבקת סוכר מעל.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס