פסטה קצ'ו א פפה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה קצ'ו א פפה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפסטה עם גבינת פקורינו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 3

מצרכים

חצי חבילת ספגטיני שופרסל

50 גרם חמאה הולנדית שופרסל

100 גרם גבינת פקורינו מגוררת או פרמזן מגורר

1/2 כף פלפל שחור גרוס במיכל

1 כפית מלח

אופן ההכנה

1. מניחים את הפסטה בסיר גדול ויוצקים מים עם מלח בנדיבות. מביאים לרתיחה.

2. מערבבים היטב את הפסטה כמה פעמים כדי שלא תדבק. לאחר 5-6 דקות מתחילים להכין את הרוטב.

3. ממיסים את החמאה במחבת רחבה עם חום בינוני. מוסיפים את הפלפל השחור ואחרי 10 שניות מוסיפים רבע כוס ממי הבישול.

4. מוסיפים את הגבינה ומערבבים לרוטב חלק.

5. מוסיפים את הפסטה המוכנה (לשים לב שהיא אל דנטה) ועוד קצת ממי הבישול ולהמשיך לערבב עם מלקחיים עד שהפסטה עטופה היטב ברוטב.

6. מעבירים לקערה, מוסיפים עוד גבינה ומגישים מיד.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס