דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה קזרצ'ה

מתכון לפסטה קזרצ`ה ברוטב חצילים ועגבניות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקת
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

סיר עמוק

מחבת גדולה ורחבה

 

מצרכים:

1 שקית פסטה קזרצ'ה שופרסל

1/4 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

1 חציל - חתוך לקוביות

5 עגבניות - חתוכות לקוביות בינוניות

4 שיני שום שופרסל - פרוסות

1/2 כוס עלי בזיליקום שופרסל

1/2 כוס צנוברים קלופים שופרסל

1 כפית מלח שולחן דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה שופרסל

1/2 כוס מי בישול הפסטה

1 כוס זיתי קלמטה מגולענים

1 כף רסק עגבניות שופרסל

3 כוסות מים - לבישול הפסטה

 

להגשה:

4 התזות  תרסיס עם תמצית פטריות כמהין פרימיום שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את החציל לקוביות ואופים בתנור.
  2. בסיר עמוק מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים.
  3. שומרים חצי כוס ממי הבישול.
  4. במחבת מניחים את שמן הזית, שיני השום והעגבניות ומבשלים במשך כ-5 דקות.
  5. מוסיפים את הפפריקה, המלח, הפלפל, כף רסק עגבניות, החצילים, הזיתים וחצי כוס מי הבישול. מערבבים ומוסיפים את הפסטה ואת עלי הבזיליקום.
  6. מערבבים שנית, מפזרים מעל את הצנוברים ומגישים.

 

* טיפ להגשה- מתיזים 4 התזות של תרסיס תמצית כמהין.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס