דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה פסטו אדום - ללא גלוטן

מתכון לפסטה ללא גלוטן ברוטב פסטו אדום

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:
סיר סוטאז
פומפייה

מצרכים:
5 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
1 חבילת פוזילי ללא גלוטן גרין שופרסל
1 כפית שום גבישי במיכל שופרסל
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
1/2 כפית פלפל צ'ילי גרוס יבש שופרסל
מים רותחים – לכיסוי הפסטה

להגשה:
200 גרם גבינת פסטו אדום הולנדית שופרסל – מגוררת

אופן ההכנה:
1. במחבת מניחים את שמן הזית.
2. מוסיפים את חבילת הפסטה ומכסים במים רותחים.
3. מוסיפים את כפית המלח, כפית השום הגבישי, הצ'ילי הגרוס ומבשלים עד לספיגת המים.
4. מורידים מן האש ומגרדים מעל את גבינת הפסטו האדום ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס