מתכון לפשטידת פסטה פיצה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה פיצה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפשטידת פסטה פיצה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

  • תבנית עגולה מרופדת נייר אפייה

 

חומרים:

  • 1 חבילת ספגטי שופרסל מבושל לפי הוראות יצרן ומסונן
  • 2 ביצים
  • 1 רסק עגבניות קטן שופרסל
  • 2 כפיות שום כתוש שופרסל
  • כוס עגבניות מרוסקות שופרסל
  • כפית אורגנו יבש שופרסל
  • כפית סוכר חום גרין
  • 4 כפות שמן זית שופרסל
  • חצי כפית מלח שופרסל
  • 250 גרם גבינה צהובה מגוררת חצי כוס טבעות זיתים שופרסל

 

 אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את הספגטי המבושל עם 2 ביצים ומעבירים לתבנית עגולה מרופדת נייר אפייה.
  2. אופים בתנור 180 מעלות 20 דקות.
  3. מערבבים את שאר החומרים מלבד הגבינה הצהובה והזיתים ומורחים על הפסטה האפויה.
  4. מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת וטבעות זיתים.
  5. מחזירים לתנור ל- 20 דקות נוספות או עד שהגבינה משחימה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס