

מתכון לפשטידת פסטה פיצה
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 60 דקות
- מספר מנות: 4
אביזרים:
- תבנית עגולה מרופדת נייר אפייה
חומרים:
- 1 חבילת ספגטי שופרסל מבושל לפי הוראות יצרן ומסונן
- 2 ביצים
- 1 רסק עגבניות קטן שופרסל
- 2 כפיות שום כתוש שופרסל
- כוס עגבניות מרוסקות שופרסל
- כפית אורגנו יבש שופרסל
- כפית סוכר חום גרין
- 4 כפות שמן זית שופרסל
- חצי כפית מלח שופרסל
- 250 גרם גבינה צהובה מגוררת חצי כוס טבעות זיתים שופרסל
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את הספגטי המבושל עם 2 ביצים ומעבירים לתבנית עגולה מרופדת נייר אפייה.
- אופים בתנור 180 מעלות 20 דקות.
- מערבבים את שאר החומרים מלבד הגבינה הצהובה והזיתים ומורחים על הפסטה האפויה.
- מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת וטבעות זיתים.
- מחזירים לתנור ל- 20 דקות נוספות או עד שהגבינה משחימה.
בתאבון!