דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה סלמון ברוטב לימון ושמן זית

מתכון לפסטה עם דג סלמון

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 3 - 4

חומרים:

חצי חבילה פסטה שופרסל

500 גרם פילה סלמון שופרסל חתוך לקוביות

3 כפות שמן זית שופרסל

50 גרם חמאה הולנדית שופרסל

חצי כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

כף מלח גס

2 שום כתוש שופרסל

כף קליפת לימון מגוררת

רבע כוס יין לבן

4 כפות מיץ לימון שופרסל

כוס בצל ירוק חתך לחלקים גדולים כולל החלק הירוק

 

 אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה במים רותחים וכפית מלח ומסננים.
  2. מניחים את קוביות הסלמון במחבת רחבה עם 3 כפות שמן זית וצולים את קוביות הסלמון משני הצדדים ומסירים אותם מהמחבת.
  3. מתבלים במלח, פלפל ושום.
  4. מוסיפים גרידת לימון, יין לבן, מיץ לימון, חמאה ובצל ירוק ומחכים לרתיחה.
  5. מוזגים הכול על הפסטה בקערת הגשה ומערבבים.
  6. מפזרים בצל ירוק לקישוט.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס