מתכון לפסטה ורודה ברוטב סלק עשיר - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה ורודה ברוטב סלק עשיר

תמונה גרסת הדפסה

מתכון של פסטה ורודה ברוטב סלק

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30
  • מספר מנות: 4

מרכיבים

1 חבילת ספגטי שופרסל

3 סלקים בוואקום שופרסל

3 שיני שום

4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

 1 שמנת לבישול שופרסל

100 גרם צנוברים שופרסל

1 כפית מלח

1 כפית פלפל

כוס ממי הבישול

להגשה

עלי בזיליקום

גילוחי פרמזן

צנוברים

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן, מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.

2. טוחנים יחד סלק, שמן זית וצנוברים. 

3. מחממים מחבת עם שמנת לבישול ומוסיפים את תכולת הבלנדר.

4. מוסיפים כוס ממי הבישול מערבבים עד לחימום ומוסיפים את הפסטה. מערבבים ומגישים עם צנוברים, פרמזן ובזיליקום.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס