מתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה ברוטב שמנת ופטריות

לה ג'אמל מלבק
יין בניחוח פירות עדין, מתאים למנות פסטה עשירות ומנות מלוחות
הוסף לסל קניות
תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

  • מחבת רחבה עמוקה או סיר סוטאז' כף עץ

 

חומרים:

  • 1 חבילת "חונקי כמרים" - פסטה מצוננת שופרסל
  • 1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
  • 30 גרם חמאה הולנדית שופרסל
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל
  • 1 כפית שום כתוש קפוא שופרסל
  • 1 סלסלה של פטריות טריות חצויות לחצאים / רבעים
  • 1 חבילת בזיליקום שופרסל, רק העלים לפיזור לאחר הבישול
  • 1 כפית שטוחה מלח שופרסל
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל מגוררת
  • 2 כוסות מים רותחים

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את הפטריות, השום, המלח והפלפל השחור ומערבבים.
  2. מוסיפים את הפסטה ושופכים מעל את השמנת ו-3 כוסות מים.
  3. מערבבים בעזרת כף עץ לאורך כל זמן הבישול (כ- 20-25 דקות).
  4. בודקים כל הזמן את סמיכות הרוטב ומוסיפים, לפי הצורך, מעט מים רותחים.
  5. מסירים מהאש ומגישים עם עלי בזיליקום טריים וגבינת פרמז'ן מגוררת.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס