מתכון לפסטה רוזה עם חלב קוקוס - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה ברוטב רוזה קטיפתי עם חלב קוקוס

תמונה גרסת הדפסה

מתכון של פסטה רוזה עם חלב קוקוס

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 25 דקות
  • מספר מנות: 4

מצרכים

1 חבילת פסטה פוזילי שופרסל

2 כוסות קרם קוקוס שופרסל green

3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

3 שיני שום כתושות

1 צנצנת רוטב עגבניות אורגני לפסטה עם שום ואורגנו שופרסל

2 כפות רסק עגבניות שופרסל

3 כפות עלי בזיליקום קצוצים

1 כפית מלח

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים.
  2. במחבת מניחים שמן זית ושום מטגנים חצי דקה ומוסיפים קרם קוקוס.
  3. מוסיפים תוך כדי בחישה עלי בזיליקום, רסק, רוטב עגבניות ותבלינים.
  4. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים עם בזיליקום מעל.

 

לעוד מתכונים של מאכלים טבעוניים, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס