פסטה ברוטב טחינה עם עגבניות, בזיליקום וזיתים
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה ברוטב טחינה עם עגבניות, בזיליקום וזיתים

תמונה גרסת הדפסה

פסטה ברוטב טחינה עם עגבניות, בזיליקום וזיתים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

סיר בישול

מחבת רחבה ועמוקה

מסננת

 

מצרכים:

לאטריות:

1 חבילת פסטה פנה אורגנית גרין שופרסל

מים רותחים – לחצי סיר

 

לטחינה:

1/4 כוס טחינה אורגנית גרין שופרסל

1 כוס מים

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

לרוטב:

1 חבילת מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל

2 כוסות עגבניות שרי אדומות אורגניות גרין שופרסל

4 גבעולי בצל ירוק - חתוכים לרצועות רחבות באורך 4 סנטימטר

1 כוס זיתי קלמטה

1 כפית צ'ילי כתוש במיכל שופרסל

4 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל

 

אופן ההכנה:

לאטריות:

  1. בסיר מניחים את אטריות הפסטה עם מים רותחים עד לחצי הסיר ומבשלים עד לריכוך.
  2. מסננים את האטריות.

לטחינה:

  1. בקערה מניחים את הטחינה עם כוס המים והמלח ומערבבים עד לקבלת רוטב דליל.

לרוטב:

  1. במחבת רחבה מניחים את שמן זית עם גבעולי הבצל הירוק הקצוצים ועגבניות השרי ומערבבים.
  2. מוסיפים את האטריות, את זיתי הקלמנטה, הצ'ילי הגרוס והטחינה ומערבבים.
  3. מוסיפים את המיקס האיטלקי, מערבבים ומסירים מן האש.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס