דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פנקוטה תירס של שלו פרץ

פנקוטה תירס של שלו פרץ

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

סיר עמוק

בלנדר מוט

צנצנת להגשת הפולנטה

 

מצרכים:

לקרם התירס:

1 חבילת גרעיני תירס קפואים שופרסל

3 מיכלי שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל

100 גרם חמאה

100 גרם גבינה פרמז'ן 27% שופרסל – מגוררת

 

לטופינג:

1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל

100 גרם גבינת מסקרפונה

50 גרם חמאה

1 שקית פופקורן בטעם קרמל

1 שקית בננה צ'יפס שופרסל

1 קלח תירס שלם

1/2 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל

1 כף סוכר לבן שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מניחים את גרגירי התירס, גבינת הפרמז'ן המגוררת ו-100 גרם חמאה.
  2. מוסיפים את שלושה מיכלי השמנת, מערבבים ומבשלים במשך כ- 40 דקות על אש נמוכה, עד להסמכה.
  3. לאחר 40 דקות, בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את מרכיבי הסיר את לקבלת מרקם אחיד ומניחים בצד להתקררות.
  4. בקערה מניחים את מיכל השמנת עם קרם המסקרפונה וקרם התירס, מקציפים ומעבירים למקרר למשך כחצי שעה.
  5. במחבת מניחים את 50 גרם החמאה עם 1 כף הסוכר ומחממים עד להשחמת החמאה.
  6. מוסיפים את קלח התירס והקינמון וקולים את קלח התירס במשך כדקה מכל צד.
  7. לאחר הקלייה, מפרידים את הגרגרים מקלח התירס.
  8. בצנצנת מניחים את הפולנטה עד לחצי הגובה.
  9. מקשטים בפופקורן הקרמל, גרגרי התירס הקלויים והבננות המיובשות.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אנטי אייג'ינג

מתי מתחילים?

תכשירי האנטי אייג'ינג מסייעים בהאטה של תהליכי ההזדקנות של העור, ולכן מומלץ להתחיל להשתמש בהם עוד לפני הופעת הסימנים החיצוניים, כבר בשנות העשרים, אז מתחיל תהליך הזדקנות העור.