פלפלים ממולאים טבעוניים
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פלפלים ממולאים טבעוניים

תמונה גרסת הדפסה

פלפלים ממולאים טבעוניים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 80 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

סיר מתכת המתאים לתנור

קערת ערבוב

 

מצרכים:

8 פלפלים - מתוקים בשלושה צבעים שונים

 

לאורז:

1 כוס אורז בסמטי מלא אורגני גרין שופרסל

1 כוס מים רותחים

 

למלית:

1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

1 שקית שבבי גזר שטף וחתוך פרש שופרסל

1 עגבנייה - קצוצה

1 בצל – קצוץ

מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל :

4 כפות אורגנו טרי פרש שופרסל

4 כפות קורנית פרש שופרסל – קצוצה

3 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל

1 כף בהרט שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

לרוטב:

1 קופסת עגבניות חתוכות אורגניות גרין שופרסל

5 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל - גדושה

2 כפות סילאן אורגני טבעי גרין שופרסל

2 כפות רסק עגבניות אורגני גרין שופרסל

1 כף כמון טחון במיכל שופרסל

1 בצל - קצוץ

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל :

4 כפות קורנית פרש שופרסל – קצוצה

4 כפות בזיליקום פרש שופרסל - קצוץ

 

מים עד לגובה של 3/4 מגובה הפלפל

 

אופן ההכנה:

לפלפלים:

  1. בצלחת מניחים את הפלפלים, חותכים את חלקם העליון ומרוקנים אותם מתוכנם (שומרים את חלקו העליון של כל פלפל בצד).

לאורז:

  1. בקערה מניחים את האורז הבסמטי עם כוס המים הרותחים ומשרים במשך כ-15 דקות.
  2. לאחר 15 דקות, מסננים את האורז מן הנוזלים.

למלית:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי המלית כולל האורז ומערבבים.
  2. ממלאים כל פלפל בצלית עד לכ- 3/4 מגובהו הפלפל ומכסים במכסה הפלפל.
  3. בסיר מניחים את כל מרכיבי הרוטב, מלבד המים, ומבשלים במשך כ-4 דקות תוך כדי ערבוב.
  4. לאחר 4 דקות מכבים את האש ומסדרים את הפלפלים בסיר.
  5. מוספים לסיר מים עד לגובה 3/4 מגובהם של הפלפלים ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי במשך כ-40 דקות (יש להשקות את הפלפלים ברוטב מדי פעם).
  6. לאחר 40 דקות, מסירים את הסיר מן האש ומעבירים לתנור לבישול בחום של 200 מעלות במשך כ-10 דקות עבור השחמה.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס