דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פיש אנד צ'יפס שילדים מכינים

מתכון לשניצל דג וצ'יפס תפח"א ובטטה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 3

אביזרים:

מחבת

תבנית אפייה רחבה

נייר סופג

 

מצרכים:

לדג:

1 חבילת פילה דג באס טרי שופרסל (2 יחידות)

1 כוס קמח חיטה לבן בהיר שופרסל

2 ביצים שופרסל

2 כוסות פירורי לחם מוזהבים שופרסל

שמן קנולה מזוכך שופרסל - לטיגון עמוק

 

לצ'יפס:

1 בטטה 

1 תפוח אדמה ארוך

1 גזר

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

 

להגשה:

מיונז אמיתי שופרסל

קטשופ אורגני גרין שופרסל

 

אופן ההכנה: 

לצ'יפס:

  1. חותכים את הבטטה, תפוח האדמה והגזר לחתיכות צ'יפס ארוכות.
  2. בקערה מערבבים את הירקות עם המלח ושמן הזית.
  3. בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים את הירקות המתובלים ואופים במשך כחצי שעה בחום של 180 מעלות.

 

לדג:

  1. חותכים את הפילה לחתיכות מרובעות.
  2. טורפים את שתי הביצים.
  3. טובלים את חתיכות פילה הדג בקמח ולאחר מכן בביצים הטרופות ובפירורי הלחם.
  4. במחבת מניחים שמן קנולה לטיגון חצי עמוק.
  5. מוסיפים את חתיכות פילה הדג למחבת ומטגנים עד להשחמה.
  6. מניחים את חתיכות הפילה על נייר סופג לספיגת השמן.
  7. מגישים לצד צ'יפס הירקות ומטבל של מיונז או קטשופ.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס