פיש אנד צ'יפס יפני - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פיש אנד צ'יפס יפני

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפיש אנד צי'פס

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 3 שיפודים

מצרכים:

150 גרם פילה לברק שופרסל

קמח טמפורה

מים

1 בטטה

עירית קצוצה

למיונז וואסבי

3 כפות מיונז אמיתי שופרסל

1 כפית משחת וואסבי

לטיגון

שמן קנולה שופרסל

להגשה

עירית

ואסאבי

ג'ינג'ר

 

אופן ההכנה:

1. חותכים את הדג ל-9 קוביות שוות, ומשפדים על שיפוד.

2. מכינים את הקערות לטבילה: בקערה אחת מניחים קמח טמפורה ובשניה מניחים קמח טמפורה מעורבב עם מים עד למרקם חלק.

3. טובלים את השיפודים בקמח הטמפורה ואז במחית טמפורה, ומטגנים בשמן עמוק עד שמתחיל להשחים ומוציאים.

4. מכינים מיונז וואסבי: מערבבים מיונז בקערה עם משחת ווסאבי עד שיוצא מרקם אחד וירוק.

5. מכינים צ'יפס בטטה: מקלפים את הבטטה וחותכים לרצועות של צ'יפס, מטגנים בשמן עמוק עד שמתחיל להשחים ומיד מוציאים.

6. מגישים עם עירית קצוצה וואסאבי וג'ינג'ר.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס