דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פילה בס אינדונזי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לדג מטוגן בטמפורה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

כלי אסייתי להגשה

 

מצרכים:

1 חבילת פילה באס טרי שופרסל (2 דגי בס) - חתוכים לרצועות בעובי של כ- 3 ס"מ

1/2 כוס קמח תופח פרימיום

1 ביצה שופרסל

1 כוס סודה

שמן קנולה לא מזוכך שופרסל - לטיגון

 

לרוטב:

1 כף שמן קנולה לא מזוכך שופרסל

1 פלפל צ'ילי - קצוץ

1 כפית שום גבישי שופרסל

1 מיכל חלב קוקוס

1 כפית מלח שולחן דק שופרסל

3 כפות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים שופרסל

1/4 כוס מים

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את הביצה, הקמח והסודה לכדי טמפורה.
  2. במחבת/ווק מחממים שמן קנולה, טובלים את רצועות הדגים בטמפורה ומטגנים עד להזהבה.
  3. מניחים על נייר סופג.
  4. במחבת נפרדת מטגנים את פלפל הצ'ילי עם השום.
  5. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב עד שמתקבל רוטב סמיך.
  6. מגישים לצד רצועות הדג .

 

* טיפ להגשה: ניתן לפזר מעט כוסברה מעל.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס