דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פילה בורי ברוטב עגבניות ופלפלים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפילה בורי ברוטב עגבניות ופלפלים (חריימה בורי)

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

  • סיר סוטאז' רחב

 

מצרכים:

  • 2 חבילות פילה דג בורי טרי שופרסל (4 יחידות)
  • 4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
  • 1 בצל - קצוץ דק
  • 4 שיני שום שופרסל - פרוסות
  • 2 עגבניות שלמות מקולפות במיץ עגבניות שופרסל - חתוכות לקוביות
  • 1 פלפל אדום פרוס ל-6 רצועות ללא הגרעינים
  • 1 פלפל ירוק חריף - חצוי לאורכו
  • 1 כף אריסה
  • 1 כף רסק עגבניות שופרסל
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל
  • 1 כף כמון טחון במיכל שופרסל
  • 1 פלפל חריף יבש
  • 1 כוס ציר דגים / מים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה

להגשה:

  • לחם טרי/חלה

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר סוטאז' רחב מניחים את שמן הזית עם הבצל הקצוץ ושיני השום ומטגנים.
  2. תוך כדי בחישה, מוסיפים את קוביות העגבניות.
  3. מוסיפים את יתר המצרכים (מלבד הדגים).
  4. בחושים היטב ומביאים לרתיחה.
  5. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הדגים לסיר כאשר הצד של העור הינו כלפי מעלה.
  6. לאחר 5 דקות, הופכים את הדגים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות נוספות.
  7. מגישים לצד לחם טרי / חלה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

סובלת מנשירה? תאכלי משהו

או: עוד סיבה לא לעשות דיאטה קיצונית

חוסרים תזונתיים הם אחת הסיבות לנשירת שיער. אז מה שווה אם ירדת בזמן קצר עשרה קילו אם זה בא גם עם הידלדלות השיער? בנוסף יש להקפיד על צריכה מספקת של חלבון.