מתכון לפולנטה מהירה עם פטריות ופרמזן - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פולנטה מהירה עם פטריות ופרמזן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפולנטה מהירה עם פטריות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעה
  • מספר מנות: 3

מצרכים:

לפולנטה:

1 אריזת שימורי גרעיני תירס מתוק שופרסל

400 מ"ל חלב שופרסל

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1/8 קורט אגוז מוסקט במיכל שופרסל

250  מ"ל שמנת לבישול/להקצפה שופרסל

500  מ"ל מים

100 גרם גבינת פרמזן שופרסל מגורדת

לטופינג:

כוס פטריות שמפיניון שופרסל קצוצות

30 גרם חמאה שופרסל

חצי כפית מלח שופרסל

50 גרם פרמזן שופרסל

להגשה:

שמן זית פרימיום שופרסל

פלפל צ'ילי גרוס יבש שופרסל

2-3 כפות של לאבנה שופרסל

עלי בזיליקום שופרסל

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את התירס. בסיר גדול מניחים מים חלב ושמנת, מבאים לרתיחה ומוסיפים את התירס.
  2. בוחשים כל הזמן רצוי בעזרת מטרפה ומוסיפים את, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
  3. בוחשים עד להסמכה ומוסיפים גבינת פרמזן מגוררת. מגישים חם- ניתן לחמם מחדש ע"י הוספת חלב.
  4. במחבת ממיסים חמאה, מוסיפים פטריות ומלח ומטגנים עד להשחמת הפטריות
  5. מגישים את הפטריות במרכז הפולנטה ומעל פרמזן.
  6. הצעת הגשה: לזלף מעל הכל שמן זית, צ'ילי גרוס ולהניח כף או שתיים של לאבנה חמוצה שתוסיף טעם רענן למנה.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס