דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פודינג לחם

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת פודינג לחם

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

תבנית משפחתית או כלי הגשה אישיים לאפייה

 

חומרים:

1 חבילת לחם אחיד פרוס שופרסל

2 מיכלי שמנת מתוקה שופרסל

3 ביצים שופרסל

1 כפית קינמון שופרסל

1/2 כוס חמוציות מיובשות ממותקות שופרסל

1 פודינג בטעם וניל שופרסל

5 כפות סוכר חום דמררה שופרסל

1/2 כוס אגוזי פקאן שופרסל

1/4 כוס קוקוס טחון שופרסל

חמאה הולנדית שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. משמנים בחמאה את כלי ההגשה/התבנית.
  2. טורפים יחדיו את הביצים, השמנת, הסוכר, הקינמון, הקוקוס והפודינג.
  3. טובלים בבלילה את פרוסות הלחם.
  4. מניחים בצורת רעפים בתבנית ההגשה.
  5. שופכים מעל את יתרת הבלילה.
  6. מפזרים את הפקאן והחמוציות.
  7. אופים למשך כ- 25 דקות עד להזהבה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

קרם הגנה נגד חום

משתמשת בפן, מחליק, מסלסל? זה הטיפ בשבילך

המכשירים החשמליים שעוזרים לנו כל כך הרבה בסידור ועיצוב השיער שלנו גם עלולים לפגוע בו, בעיקר בגלל החום שלהם. אבל אל דאגה, מריחת קרם ייעודי לפני השימוש מונעת את הנזקים.