פודינג אורז טבעוני
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פודינג אורז טבעוני

תמונה גרסת הדפסה

פודינג אורז טבעוני

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 6-8

אביזרים:

סיר עמוק

כוסיות הגשה

 

מצרכים:

1 כוס אורז לבן עגול שופרסל

2+1/2 כוסות מים רותחים

1 קרטון משקה שקדים אורגני גרין שופרסל

3/4 כוס סוכר לבן שופרסל

1/4 כוס קרם קוקוס אורגני גרין שופרסל

 

להגשה:

קינמון טחון במיכל שופרסל

1 חבילת אגוזי פקאן מסוכרים בסגנון סיני שופרסל - קצוצים

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר מניחים את האורז עם הסוכר והמים ומבשלים ללא כיסוי עד לאידוי המים.
  2. כאשר המים מתאדים, מוסיפים את חלב השקדים, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב על אש נמוכה עד שהנוזלים כמעט ומתאדים (כחצי שעה).
  3. לאחר אידוי הנוזלים, מכבים את האש ומערבבים לתערובת את קרם הקוקוס.
  4. מעבירים את התערובת לכוסיות הגשה ומניחים במקרר למשך כ-3 שעות.
  5. לאחר 3 שעות (או לפני הגשה) מפזרים את אגוזי הפקאן הקצוצים והקינמון ומגישים.

 

 

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס