דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פבלובה אישית עם פירות יער

תמונה גרסת הדפסה

מתכון למיני פבלובה עם פירות יער

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: שעה וחצי
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

  • סיר קטן
  • קערה גדולה
  • שקית זילוף
  • צנטר כוכב גדול או עגול חלק
  • נייר אפייה
  • תבנית אפייה
  • מיקסר

 

מצרכים:

למרנג:

  • 6 ביצים שופרסל – חלבונים בלבד
  • 1+3/4 כוסות סוכר לבן שופרסל
  • 3 כפות קורנפלור שופרסל

לקצפת:

  • 2 מיכלי שמנת להקצפה 38% שופרסל
  • 1/2 שקית אבקת סוכר שופרסל

לרוטב:

  • 1/2 כוס סוכר לבן שופרסל
  • 2 כפיות קליפת לימון מגוררת
  • 1 חבילת תערובת פירות יער מוקפאים

 

אופן ההכנה:

למרנג:

  1. בקערה גדולה מניחים את החלבונים עם הסוכר ומקצפים.
  2. מוסיפים את הקורנפלור ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
  3. מעבירים את הקצף לשקית זילוף.
  4. על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה, מזלפים פבלובות קטנות (ניתן להיעזר בכף ליצירת פבלובות "פרועות").
  5. מעבירים לתנור ואופים בחום של 110 מעלות במשך כשעה וארבעים.
  6. מחכים לצינון מוחלט.

לרוטב:

  1. בסיר מניחים את מניחים את פירות היער עם חצי כוס סוכר וקליפת הלימון המגוררת.
  2. מבשלים על אש נמוכה במשך כ- 7 דקות.
  3. מצננים.

לציפוי:

  1. בקערה מניחים את 2 מיכלי השמנת עם חצי שקית אבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
  2. מסדרים על כל מרנג את הקצפת ומגישים עם רוטב פירות היער מעל.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

והרי הודעה: מותר להשתמש בקונדישנר!

בניגוד לשמועות, זה לגמרי בסדר להשתמש במרכך

רק לא למרוח אותו על השורשים של השיער ובטח שלא על הקרקפת. ההמלצה היא להתחיל מהנחה על הקצוות ולטפס עם החומר כלפי מעלה עד 2-3 ס"מ לפני השורשים.