מתכון לפאי רועים חלבי - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פאי רועים חלבי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפאי רועים חלבי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 6 מנות

אביזרים:

מחבת

תבנית אפייה בינונית מלבנית

מיקסר ידני

מצרכים:

4 פלפלים צבעוניים מתוקים חתוכים לקוביות

1 כוס פטריות שמפיניון קצוצות

3 כפות שמן זית פרמיום שופרסל

1 כפית מלח למלית וכפית מלח לציפוי

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

3 בצל ירוק חתוך דק

5 ביצים L שופרסל

1 מיכל שמנת להקצפה 38% שופרסל

100 גרם פרמזן מגורר

3 כפות קמח תופח מנופה שופרסל

3 תפוחי אדמה מבושלים

200 גרם גאודה מגוררת

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים שמן זית, בצל, פלפלים ופטריות. מטגנים כ- 6 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים מלח ופלפל ומסירים מהאש.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים שמנת מתוקה, ביצים, פרמזן, קמח תופח ומערבבים .
  3. מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל- 20 דקות בחום של 200 מעלות.
  4. בזמן הזה בקערה מערבבים יחד תפ"א, כפית מלח וגאודה למרקם רך (ניתן להוסיף מעט מים או חלב אם המרקם לא רך מספיק).
  5. מוציאים את התבנית, מסדרים את מחית תפוח האדמה מעל, יוצרים חריטות בעזרת מזלג ומכניסים לתנור לאפייה נוספת של 15 דקות בחום של 200 מעלות.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס