דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פאי מלאווח

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפאי מלאווח ממולא בגבינות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 35
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

תבנית עגולה בקוטר קטן מן המלוואח (ניתן להשתמש במחבת שמתאימה לתנור)

מחבת

 

מצרכים:

2 מלאווח שופרסל

1 בצל סגול

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

100 גרם גבינת ריקוטה

200 גרם גבינת גאודה שופרסל - מגוררת

1 כוס עלי תרד בייבי שטופים שופרסל - קצוצים

 

אופן ההכנה:

לבצל:

  1. פורסים את הבצל לטבעות.
  2. ממליחים את טבעות הבצל.
  3. במחבת מניחים את טבעות הבצל עם 2 כפות שמן זית ומטגנים עד להזהבה.

למלאווח:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי המלית ומערבבים.
  2. בתבנית מניחים את המלאווח.
  3. במרכז המלאווח מניחים מן המלית ומשטחים מעט.
  4. מקפלים ומסלסלים מעט את קצוות המלאווח.
  5. משטחים בעדינות את המלית בשנית.
  6. מעבירים לאפייה בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-25 דקות.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.

סובלת מנשירה? תאכלי משהו

או: עוד סיבה לא לעשות דיאטה קיצונית

חוסרים תזונתיים הם אחת הסיבות לנשירת שיער. אז מה שווה אם ירדת בזמן קצר עשרה קילו אם זה בא גם עם הידלדלות השיער? בנוסף יש להקפיד על צריכה מספקת של חלבון.