דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פאי מלאווח עם תפוחים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפאי מלאווח עם תפוחים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4

מצרכים:

2 יחידות של מלאווח קפוא שופרסל

2 תפוחים ירוקים - חתוכים לקוביות

1/2 כוס שקדים קלופים - קצוצים

1 כפית קינמון שופרסל

4 כפות סוכר חום דמררה שופרסל

 

לציפוי:

1 ביצה שופרסל - טרופה

1/2 כפית סוכר חום דמררה שופרסל

 

להגשה:

גלידת וניל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים 4 כפות סוכר חום ואת קוביות התפוחים ומערבבים.
  2. מוסיפים קינמון ומערבבים עד לקירמול, מסירים מן האש ומצננים.
  3. מניחים על נייר אפייה עלה אחד של מלאווח ובעזרת סכין חורצים בו חריצים בצורת עלים ומניחים בצד.
  4. בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים מלאווח נוסף, מעליו את המלית ומעל המלית מניחים את השקדים הקצוצים.
  5. סוגרים בעלה שחרצנו קודם ואוטמים מסביב בעזרת לחיצות עם מזלג.
  6. מצפים בביצה הטרופה ומפזרים מעל חצי כפית סוכר חום.
  7. אופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
  8. מגישים לצד גלידת וניל.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס