דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פאי בטטה וברוקולי עם גבינות שופרסל

מתכון לפאי בטטה וברוקולי עם גבינות

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 70 דקות
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

תבנית עגולה בקוטר 26 (רצוי פיירקס)

מנדולינה לפריסת בטטה

 

חומרים:

2 בטטות פרוסות דק

250 גרם גבינה לבנה

1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל

1 כוס גבינה מגוררת שופרסל

2 כוסות ברוקולי קפוא שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

4 כפות קמח תופח שופרסל

3 ביצים שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. משמנים תבנית אפייה.
  2. מרפדים את התחתית ואת גבולות התבנית בפרוסות הבטטה.
  3. בקערה גדולה מערבבים יחד את הביצים, השמנת המתוקה, הקמח התופח ואת הגבינות והתבלינים.
  4. מוסיפים את הברוקולי, מערבבים ושופכים בזהירות לתבנית.
  5. אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס