מתכון לפאד תאי  - מוקפץ אסייתי שמכינים בצ'יק
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פאד תאי  - מוקפץ אסייתי שמכינים בצ'יק

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפאד תאי טבעוני

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: חצי שעה
  • מספר מנות: 2

מצרכים:

חצי חבילת אטריות אורז רחבות שופרסל מושרות במים ומסוננות

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ או חתוך לרבעים

3 שיני שום פרוסות

1 ביצה

1 גזר קלוף לרצועות דקיקות בעזרת קולפן

1/2 כפית צ'ילי חריף פרוס לטבעות, או קצוץ- לא חובה

6 כפות רוטב סויה שופרסל

1 כפית סוכר שופרסל

1/2 כפית ג'ינג'ר כתוש

3 כפות שמן קנולה שופרסל

1 קופסא טופו שופרסל חתוכה לקוביות, או 200 גרם פרגיות חתוכות לרצועות דקות

להגשה:

רבע לימון

בוטנים קלויים

כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. בווק או מחבת עמוקה מעט מניחים שמן ואת הטופו או הפרגית, הבצל הירוק והשום. מערבבים בעזרת כף עץ כ- 4 דקות ומוסיפים גזר בשלב הזה ניתן להוסיף צ'ילי למי שבחר שכן.
  2. מערבבים את הביצה עם כף סויה.
  3. מוסיפים כפית סוכר מערבבים ויוצרים גומה במרכז, מניחים בה כפית נוספת של שמן ואת הביצה המעורבבת עם הסויה ומקשקשים אותה, מערבבים יחד את הטופו והביצה המקושקשת ומוסיפים את אטריות האורז ו-5 כפות רוטב הסויה, מערבבים הכל יחד ומסירים מהאש.
  4. מגישים עם כוסברה מעל, בוטנים קלויים ופלח לימון.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס