מתכון לעראיס: חצאי פיתות צלויות עם בשר - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עראיס: חצאי פיתות קטנות צלויות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעראיס: חצאי פיתות צלויות עם בשר

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 4

חומרים:

  • 4 פיתות חצויות שופרסל
  • 600 גרם בשר טחון בקר שופרסל
  • חצי כפית מלח שופרסל
  • חצי כפית פלפל לבן שופרסל
  • 1 כפית שום כתוש שופרסל
  • כפית שטוחה בהרט שופרסל
  • 3 כפות שמן זית שופרסל
  • חצי בצל קצוץ או מגורר

להגשה: 

  • ממרח טחינה גולמית שופרסל
  • מיץ לימון שופרסל
  • מים קרים
  • מעט מלח

סלט חתוך גס:

  • צנוניות
  • בצל
  • מלפפונים
  • עגבניות
  • שמן זית שופרסל
  • מיץ לימון שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. לשים היטב את מרכיבי הבשר, מחלקים לכדורים ודוחסים כל כדור לחצי פיתה.
  2. מברישים את הפיתה בשמן זית וצולים בטוסטר עד להשחמת הפיתה.
  3. מגישים לצד סלט קצוץ דק וממרח טחינה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס