דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עינוגי פקאן בשוקולד

מתכון לעוגיות קורנפלקס עם שוקולד

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 12

אביזרים:

מנז'טים קטנים מנייר (בדומה לכדורי שוקולד)

 

חומרים:

2 כוסות עינוגי פקאן שופרסל

3 חבילות שוקולד חלב שוויצרי שופרסל

1 חבילת חמאה הולנדית שופרסל 

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר ממיסים את חבילת החמאה עם שלוש חבילות השוקולד.
  2. מסירים מן האש ומוסיפים את שתי כוסות עינוגי הפקאן.
  3. מערבבים עד לכיסוי מלא של עינוגי הפקאן.
  4. מסדרים את התערובת בתוך מנז’טים מנייר.
  5. מכניסים למקרר עד להגשה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.