דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עופיונים ממולאים

מתכון לעופיונים ממולאים בתנור

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 150
  • מספר מנות: 3

אביזרים:

תבנית צלייה

נייר אפייה 

 

מצרכים:

3 חבילות עופיון טרי ארוז שופרסל

2 בצלים גדולים - קצוצים

 

למלית:

3 גזרים – קצוצים

1 חבילת חמוציות מיובשות ממותקות שופרסל

1 חבילת אגוזי קשיו קלופים שופרסל

1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל

קורט כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 בצל -  קצוץ

 

לרוטב:

5 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל

1/2 כוס קטשופ אורגני גרין שופרסל

1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כפית פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

1 כפית שום גבישי במיכל שופרסל

1/4 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל

1/2 כוס מים

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים יחדיו את הבצל הקצוץ עם הגזרים הקצוצים, הקשיו, המלח והפלפל.
  2. בקערה מערבבים יחדיו את מרכיבי הרוטב.
  3. בתבנית צלייה מניחים את 2 הבצלים הקצוצים.
  4. ממלאים את העופיונים במלית.
  5. מניחים את העופיונים הממולאים על הבצלים הקצוצים ומפזרים את יתרת המלית מסביב.
  6. מצפים את הכול ברוטב ומכניסים לתנור לאפייה של כ-שעה וחצי בחום של 170 מעלות..

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.